Cele mai bune ochelari de soare ecologici

includem produse pe care credem că sunt utile pentru cititorii noștri. Dacă cumpărați prin link -uri de pe această pagină, este posibil să câștigăm un mic comision. Iată procesul nostru.

ochelari de soare ecologici protejează ochii și reduc deșeurile și daunele mediului. Companiile care vând ochelari de soare ecologici folosesc materiale reciclate sau provenite durabil pentru a fabrica aceste produse.

Link-uri rapide

 • Pentru o companie neutră de carbon: Sunski
 • pentru reducerea plasticului în oceane: cetățeni buni
 • Pentru lemn durabil și reîmpădurire: Echipaj de probă
 • pentru plase de pescuit reciclate și sticlă minerală: Waterhaul
 • pentru compostabil Produse: PELA
 • Pentru materiale naturale durabile: Blue Planet Eco-Wear
 • Pentru plastic reciclat: Genusee
 • Pentru materiale reconstituite: Eyewear solo
 • pentru plastic marin reciclat: Sea2see

Ce sunt ochelarii de soare ecologici?

Companiile care fabrică ochelari de soare durabil și ecologic își propun să utilizeze materii prime și procese de fabricație care afectează cel puțin mediul. Unele companii pot dona, de asemenea, o parte din costul ochelarilor de soare organizațiilor care curăță materiale plastice și alte materiale dăunătoare din ocean.

Produsele ecologice sunt din ce în ce mai populare. Centrul pentru afaceri durabile din NYU Stern a constatat că cota de piață pentru produsele durabile a crescut mai rapid decât alternativele convenționale în perioada 2015-2019.

Ce să caute

produse care sunt ecologice pentru multe dintre acestea Următoarele caracteristici:

 • Materiale: Oamenii pot dori să caute companii care utilizează materiale brute sau reciclate provenite durabil.
 • Procesul de fabricație: Procesul de fabricație ar trebui să aibă un efect minim Cu privire la mediu.
 • Angajați: Persoanele pot căuta companii care urmează practici de angajați neexploitivi.
 • Ambalaj: Companiile ecologice vor folosi ambalaje minime și reciclabile.
 • Transport etic și vânzare cu amănuntul: Companiile ecologice se străduiesc să-și transporte și să-și comercializeze produsele cu un efect minim asupra mediului.
 • Eliminarea în siguranță: Produsele ecologice nu vor provoca daune de mediu atunci când O persoană le dispune.
 • Returnări: companiile ecologice au adesea opțiuni de returnare a produselor pentru reciclare sau produse pe care o persoană le poate composta acasă. Cumpărați ochelari de soare ecologici ar trebui să se asigure că produsul este eficient 100% la blocarea radiațiilor UV pentru a oferi protecția ochilor necesari.

  produse

  Mai multe mărci fabrică ochelari de soare ecologici și durabili.

  Vă rugăm să rețineți, scriitorul nu a testat aceste produse. Toate informațiile sunt bazate pe cercetare.

  Această companie din California are un gaj neutru de carbon și donează 1% din vânzări non-profitului ecologic.

  Sunski vinde ochelari de soare neprescripție pentru adulți și copii. De asemenea, compania oferă ochelari de soare care sunt potriviți pentru sport și filtru albastru.

  Sunski creează ochelari de soare din materiale reciclate și le livrează în ambalaje reciclate cu pliuri origami și fără lipici sau plastic. Fiecare produs vine cu o garanție pe viață, cu Sunski afirmând că va înlocui orice ochelari de soare rupți.

  Cumpărați acum

  buni cine a luat reduslim cetățeni

  cetățeni buni operează din Sydney, Australia și se livrează în întreaga lume. Pentru fiecare pereche pe care o vând, ei donează fonduri agențiilor de ajutor pentru curățarea plasticului din oceane.

  Cetățenii buni folosesc o sticlă de plastic reciclată cu o singură utilizare pentru a crea fiecare pereche de ochelari de soare, inclusiv balamale. Ei vând două stiluri de ochelari de soare, iar oamenii pot achiziționa brațe și clipuri colorate diferite pentru a schimba aspectul acestor produse.

  vând atât lentile neprescriptive, cât și prescripție. Cetățenii buni au, de asemenea, un serviciu de încercare virtuală pentru ca oamenii să vadă cum arată ochelarii de soare înainte de cumpărare.

  Cetățenii buni oferă, de asemenea, o garanție de 12 luni împotriva defectelor de fabricație.

  Cumpărați acum

  Eyewear Proof

  Ochei de probă face ochelari de soare din lemn durabil, acetat de bumbac pe bază de bumbac și aluminiu reciclat. Cu fiecare achiziție, compania plantează cinci copaci de mangrove în Africa. Și dacă o persoană își donează compania pentru reciclare ochelari de soare ecologici și oglificați ecologici, dovada, dovada oferă o reducere de 40% la o nouă pereche.

  Unele dintre ochelarii de soare ale companiei sunt potrivite și pentru rețetă lentile. Oamenii pot filtra ochelari de soare după gen, lățime și formă de cadru.

  Persoanele pot, de asemenea, să -și întoarcă sau să -și schimbe ochelarii în termen de 30 de zile de la achiziție. În plus, Eyewear Proof oferă o garanție a producătorului de un an pentru produsele lor.

  Magazin acum

  Waterhaul este o companie cu sediul în Cornwall, Marea Britanie, care face ochelari de soare cu rame obținute din plase de pescuit și lentile reciclate 100% din Sticlă minerală reciclabilă. Compania expediază în mai multe țări, inclusiv Statele Unite.

  Waterhaul vinde atât de rețetă, cât și de ochelari de soare fără prescripție medicală. De asemenea, oferă o politică de returnare de 30 de zile și o garanție de viață pe toate paharele. În conformitate cu garanția de viață, clienții trebuie să plătească pentru orice transport, dar reparațiile și înlocuirile sunt gratuite.

  Cumpărați acum

  PELA oferă ochelari de soare compostabili, ochelari de lumină albastră, cutii AirPod, cutii de telefon, benzi smartwatch și accesorii. Compania își măsoară amprenta de carbon, își urmărește utilizarea apei și reduce deșeurile pe care le produce. PELA este, de asemenea, certificat neutru de carbon.

  Ochelarii de soare ale companiei sunt complet biodegradabile, inclusiv balamalele și lentilele. Sunt disponibile în multe stiluri și culori de cadru. PELA donează un procent din fiecare vânzare către curățarea și protejarea oceanului.

  Compania oferă, de asemenea, o politică de întoarcere și schimb de 90 de zile pentru produsele sale. Oamenii se pot întoarce cu ochelari de soare rupți sau folosite pentru ca PELA să recicleze sau să se ridice în produse noi.

  Cumpărați acum

  Blue Planet Eco-Eyewear

  Blue Planet Eco-Eyewear vinde o mare varietate de ochelari de soare polarizați ecologici, ochelari de lumină albastră și cititori. Produsele companiei constau în materiale reciclate și naturale.

  Pentru fiecare pereche de ochelari de soare pe care oamenii le cumpără, compania plantează un copac și donează o pereche de ochelari corectivi celor care au nevoie. Indivizii pot alege dintr -o gamă de culori de cadru și culori ale lentilelor.

  Blue Planet Eco-Eyewear oferă, de asemenea, transport gratuit la comenzi de peste 25 de dolari și expediază comenzi în ambalaje fără plastic. Indivizii își pot întoarce paharele pentru o rambursare sau schimb în termen de 14 zile de la achiziție.

  Magazin Now

  Genusee operează din Flint, Michigan și își produce ochelarii din sticlele de apă din plastic reciclate. Majoritatea livrărilor companiei provin de la 188 de mile de Flint. Compania angajează la nivel local și donează 1% din profiturile sale nete pentru a aborda sănătatea și educația copiilor afectați de plumb în oraș.

  În plus, genul oferă un program de cumpărare, prin care acceptă ochelarii folosite De la achiziții și rambursări în credit din următoarea pereche a unei persoane.

  Deși ochelarii de soare ale genului sunt disponibile într -un singur stil de bază, oamenii pot alege dintre diverse culori de cadru și opțiuni de lentile. Anumite lentile sunt supuse unei taxe de reîncărcare de 30%.

  Compania oferă, de asemenea, o politică de rambursare de 30 de zile și o singură dată pentru rețetă și ochelari de soare și ochelari optici.

  Magazin acum

  Eyewear solo

  Ocheiul solo donează 10% din profiturile sale pentru a oferi examene oculare, ochelari și chirurgie de cataractă persoanelor din întreaga lume. Compania își face ochelarii de soare ecologici din lemn reconstituit din lemn, bambus și acetat de celuloză.

  indivizii pot alege dintre mai multe cadre și opțiuni de lentile. Navele de ochelari solo gratuite în SUA în termen de 6 zile de la comandă, în timp ce compania oferă, de asemenea, returnări de 30 de zile pe produsele sale.

  Magazin acum

  Sea2See este o companie europeană cu un magazin online și stocuri din întreaga lume. Compania își face produsele din plastic marin reciclat 100%.

  În plus, Sea2See a creat programe în Europa și Africa pentru comunitățile de pescuit. Aceste comunități colectează câteva mii de kilograme de plastic în fiecare lună de pe țărmuri și mări pentru a fi utilizate în produsele companiei. Acest lucru creează venituri pentru localnici și reduce plasticul în ocean.

  Sea2See oferă mai mult de 200 de cadre diferite. Ochelarii săi de soare sunt disponibile în diferite combinații de tipuri de cadre și lentile.

  Compania își livrează produsele la nivel mondial de la comenzile site-ului web în termen de 10 zile și oferă o politică de returnare de 7 zile.

  Cumpărați acum

  ochelari de soare și sănătate

  radiația UV și lumina albastră vizibilă pot duce la mai multe afecțiuni ale ochilor, inclusiv:

 • Fotokeratită
 • Degenerare maculară
 • Cancerul ochilor

Ochelarii de soare sunt unul dintre cele mai bune moduri în care oamenii își pot proteja ochii de daune din cauza radiațiilor UV ale soarelui. Pentru a maximiza protecția solară, Academia Americană de Oftalmologie recomandă căutarea ochelarilor cu:

 • 100% protecție UV
 • Acoperire extinsă, cum ar fi ochelari de dimensiuni excesive sau înveliș
 • Orice preț sau culoare a lentilelor, deoarece ochelarii de soare mai scumpi și lentilele mai închise nu înseamnă neapărat o protecție mai bună

Oamenii ar trebui să poarte ochelari de soare atunci când sunt în jurul nisipului, apă, apă , sau zăpadă, deoarece lumina soarelui și radiațiile UV pot reflecta aceste suprafețe.

Rezumat

Ochelari de soare ecologici protejează ochii de daunele solare și sunt produse durabile care reduc daunele pentru mediu . Mai multe companii fabrică produse exclusive, ecologice, de vânzare online și în magazin.

ochelari de soare protejează ochii de radiațiile UV și pot reduce riscurile dezvoltării cataractei și a altor condiții ale ochilor. Oamenii ar trebui să se asigure întotdeauna că achiziționează ochelari de soare care oferă o protecție UV 100%.

Știri medicale astăzi are orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

Bitnami